Slutet av augusti kom snabbare än någonsin och därmed också årets happening: Återträff med skidlärarna! 37 mer eller mindre kajakvana skidlärare packade ner 1000 kg mat och lite kläder i sina kanoter och paddlade ut på havet. Bara hälften återvände...

Nej, skoja! Alla överlevde. Även om Andreas ramlade ur sin kajak och dränkte sin iPhone. Även om Oskar knivskar sig själv i benet.

Positiv som jag är hade jag föreställt mig regnväder och motvind. Jag och Petra skrikandes på varandra: "MEN PADDLA DÅ!" "JAG GÖR JU DET!" Engångsgrillar som inte fungerar. Massvis med mygg. Blöta kläder och myror i tältet. Och så blev det nästan tvärtom!

Solen strålade, engångsgrillarna fungerade, de få mygg som fanns tog visserligen en stor tugga av min rumpa men de var inte många, inga blöta kläder och bara en vilsen fluga i tältet. Jag och Petra skrek väl en del på varandra i och för sig. Men bara kärleksfullt. "SVÄNG DÅ!" "MÅSTE DU FÄLLA SÅDANA JÄVLA KOMMENTARER!" "TA I DÅ!" "SVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNG!" Och så skrålade vi Floden har sin egen väg och kände oss som Pocahontas.

Fantastiskt!

Petra, jag, Christian och Oskar lunchar.

 

Nästa inlägg: Jag har börjat skolan.