Jag har som rubriken antyder haft en fantastisk dag. Inte bara skön och trevlig, utan en sådan där dag som man ler när man tänker på.

Dagen började med att Chrisis och jag åkte till Lindvallen. Spontan reaktion på det kan vara att det inte är Sveriges mest spännande skidområde men eftersom det var söndag och stugbytardag hade vi alla backar näst intill för oss själva. Jag har väl aldrig cruisat så mycket som jag gjorde idag.


Vi åt lunch på topprestaurangen Snögubben. Lite dyrare alternativ än vår originalidé men vi unnade oss det på vår minisemester. Jag åt vilda köttbullar med hemgjort potatismos och lingon.

Vi tog några åk till och samlade lite fler liftar till MySkistar. Synd att de har så galet många långsamma barnliftar i Lindvallen. Det tar sjukt lång tid att hänga i dem och inte får man särskilt många höjdmeter av dem heller. Vi avslutade Sälen-utflykten med att handla lite och sedan spontanfika med en Erik.

Vi rejsade hemåt och jag fikade igen, den här gången tillsammans med en Anna. Kvällen har avslutats med en söndags-Wallander och kakor som Perta bakat och glömt ta med till jobbet. Som jag sa: en fantastisk dag!