Idag har jag...
...blivit sugen på att tågluffa, via vykort och bloggar.
Jag fick vykort från Bordeaux och Eva. Hon skrev om att sova på golv, boka tåg och se nya platser. De låter väldigt lockande! Och så är en tjej som gick i min parallellklass på lågstadiet ute och tågluffar med sin pojkvän och deras lilla dotter. Det är spännande att läsa hur det går.

...solat! alla håll och kanter av mig själv.
Solen är tillbaka, och så även min vändstekning. Min lediga dagar är perfekt inprickade den här veckan!

...badat i Molkomssjön.
Första doppet i sjön som ligger inte alls långt ifrån huset. Det var fantastiskt skönt att svalka sig efter att ha legat och svettats.

...läst ut Vårlik av Mons Kallentoft,
en godkänd sommardeckare. Varken jättebra eller dålig. Det är något i sättet att skriva som jag inte gillar men han får till storyn ändå, vilket gör att jag vill köpa de andra böckerna. Och så har de fina ryggar och kommer se snygga ut i bokhyllan.

...provat lekplatsen här i närheten.
Vi gick på kvällspromenad till lekparken och gungade lite. Apfräsch lekplats, men jag behöver nog skaffa mig ett åksjukearmband om jag ska göra comeback på lekplatser...

...tittat på The Tudors.
Det är en tv-serie om ett gammalt kungahus i England. Kryddad verklighet tydligen, och väldigt brutalt ikväll! Jag antar att kungen skaffar sig en ny fru nästa vecka kl. 21 på SVT1.