Efter två rätt lyckade tentor (tror jag) känner jag mig som en fri och lycklig människa. Jag har firat med att spendera tid med the Gilmore girls, typ...20 avsnitt? Jag känner nog ingen som delar min kärlek till den serien. Men det är ju er allas förlust, inte min! 
 
Mamma och pappa var på besök i min finska tillvaro måndag-tisdag förra veckan. Eftersom jag mestadels grävde ner mig i nationalekonomiska problem sågs vi till frukost, lunch och middag. Äta bör man, annars dör man, så även i tentatider. Tur att deras hotell firade sin 40-årsdag med att bjuda på chokladhjärtan. Jag tror att det spelade en avgörande roll i min nutrition och för min överlevnad. (Jag vet inte riktigt om man kan säga "i min nutrition"men det är ekonom jag ska bli, ej läkare.)
 
Helgen spenderades i goda vänners lag med en skvätt vin, lite choklad och en söndagsbastu. Nu är det ny vecka, nya tag och nya kurser: makroekonomi, ekologisk ekonomi och spelteori. Spelteorin handlar INTE om att spela fia med knuff hela dagarna utan mest om vilka strategiska val människor gör.
 
I veckan ska jag på mitt livs tredje halloweenfest. Den första ägde rum när jag var nio år och den andra var i Kiel hösten 2010. Den sistnämnda har en topplacering på listan över tråkigaste utekvällarna någonsin, men i år har jag en häxhatt och höga förväntningar. Och om förväntningarna inte infrias har jag i vart fall sex drinkbiljetter.
 
Jag är förresten inne i sommarprats-period just nu. Mest eftersom jag annars aldrig i livet skulle komma ut och springa och jag måste springa om jag vill få en någotsånär tid på Tunnel Run i slutet på november. Sist lyssnade jag på Börje Salming, bra prat! Han berättade hockeyhistorier och jag tyckte att det var spännande. That's a first. 
 
Dessvärre har jag inga bilder att bjuda på. Håll till godo med mupparna.